Köszöntjük webáruházunkban!

A Webáruház magyar magánszemély tulajdonbán lévő vállalkozás. Kiskereskedelmi viszonylatban egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk, közel 5000 termékkel. Ennek köszönhetően a kiszolgálás időtartama rövid. Áraink kiállják az összehasonlítást, tegyenek próbára minket!

Mottónk: Minőség olcsó áron.

Igyekszünk a kiszolgálás, a szállítás és gyorsaság terén is megfelelni a mai kor követelményeinek. Folyamatosan bővülő termékekkel versenyképesen szeretnénk tartani webáruházunkat.

A termékek színe néhány esetben eltérhet árnyalatában a képernyőn látottaktól, mert minden monitor másképpen mutatja a színeket. Egyedi megrendelésre is gyártunk, bármilyen általunk gyártott termékből, akár más méretben, színben, vagy darabszámban. Hozott grafikából, anyagból is legyártjuk a kért terméket.

Kérném a kedves vásárlókat, figyelmesen olvassák el vásárlói tájékoztatónkat. Ha kérdésére ott nem talál megfelelő válasz forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeiken.

Újdonság webáruházunkban!!! Rövidáru, kreatív termékek, kellékek.

Sikeres vásárlást kívánok mindenkinek.

A webáruházban leadott megrendeléseket, személyes átvétel esetében, kizárólag boltunkban (1152 Budapest, Rákos út 88) lehet átvenni. Hétfő-Péntek 9-17, SZOMBAT 9-13 óra között!!!!!!!

Kérjük nézzen be másik webáruházunkba is: www.kreativmpdekor.boltaneten.hu
Üdvözlettel:

Molnár Péter,

ügyvezető
MP Dekoráció Kft.

 

XV. kerületi vállalkozásként partnerei vagyunk az Önkormányzat által indított 60+ Levendula programnak. Üzletünkben 10% kedvezményt adunk a kártyával rendelkezők részére.

http://teruletigondozas.eszixv.hu/cikk/88/nyertes-nyertes-helyzet-molnar-peter-

 

Népszerű termékek

#
1
 

Bevásárló kosár

A kosár üres!

Termékkategóriák

AKCIÓK

Munkavédelmi, tűzvédelmi matricák

Egyéb matricák

Táblák

Papír, írószer

Rövidáru, kreatív kellékek

Dekoráció

Autó matrica

Fal dekorációk, matricák

Számítástechnika

Elektronika

Idegen nyelvű matricák

Ajándéktárgyak

Tetoválás