Köszöntjük webáruházunkban!

Nyilatkozat adatkezelés megfelelősége kapcsán partnereink, vásárlóink részére!

Alulírott MP Dekoráció Kft. (1155 Budapest, Naspolya u. 32. ) továbbiakban mint MP Dekoráció, a társaságunkkal szerződött partnerek, vásárlók (továbbiakban: Partner, vásárló) felé az alábbi nyilatkozatot tesszük:

1. Kijelentjük és nyilatkozunk arról, hogy az MP Dekoráció Kft. csomagszállítási szerződései

kapcsán, a Partnerrel szerződésben álló harmadik személynek(megrendelők) személyes adatait, mint adatkezelő kezeli.Amennyiben az adatkezelési cél esetében az MP Dekoráció Kft.l kívül más személy is adatkezelőnek minősül, úgy annak személye az adott adatkezelési célnál kerül feltüntetésre.

2. Kijelentjük és nyilatkozzuk továbbá arról is, hogy ezen adatkezelést a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően végezzük, így különös figyelemmel az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetben tötrténő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendelete (GDPR), az MP DEKORÁCIÓ KFT. tevékenységét szabályozó, a postai szolgáltatásokról szóló 2012. évi CLIX törvény és az elektronikus kereskedelmiszolgáltatások, valamint információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló  2001. évi CVIII. törvény speciális rendelkezéseire.

3. Kijelentjük, hogy mind az adatkezelési mind az esetleges adatfeldolgozási tevékenység során a jelen nyilatkozat 2. pontjában foglalt jogszabályi rendelkezések maradéktalan betartása mellett járunk el és ezt megköveteljük valamennyi jelenlegi - szerzödött - és jövőbeli szerződő- partnerünktől is.

4. Nyilatkozzuk, hogy az MP DEKORÁCIÓ KFT. mindent megtesz - az adatkezelés megkezdése előtt- annak érdekében, hogy a tájékoztatáshoz való jogot bíztosítsa valamennyi érintettnek, annak céljából, hogy egyértelmű és részletes információval rendelkezzenek a személyes adataik kezelésével vagy azzal kapcsolatos minden, az adatkezeléssel együtt járó őket megillető jogaikról és az igénybe vehető jogorvoslati lehetőségeikről. Ezen törekvésünk során mindenki számára követhetővé és ellenőrizhetővé kivánjuk tenni az adatfeldolgozás egész útját.

5. Az adatkezelés során az MP DEKORÁCIÓ KFT.  a személyes adatok kiemelt védelmére törekszik, biztosítva az érintettek információs önrendelkezési jogát. E szándékunk biztosítása érdekében jelen nyilatkozat 2. pontjában foglalt jogszabályi rendelkezésekkel öszhangban megfelelő védelemben részesítjük az összegyüjtött személyes adatokat.

A személyes adatok védelme magába foglalja a fizikai adatvédelmet is, amelyilletéktelen változtatástól, megtekintéstől, felhasználástól vagy továbbítástól védi azokat.

6. Nyilatkozzuk továbbá, hogy valamennyi tevékenységünk során, csak olyan partnereket(alvállalkozókat) veszünk igénybe, akik megfelelnek a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályi rendelkezések által elvárt, illetve támasztott követelményeknek. ( FOXPOST ZRT. , Magyar Posta)

7. Nyilatkozzuk továbbá, hogy boltunkba küldött személyes e-mailokat maximum 3 napig tartjuk meg, ha addig nem kerülnek kinyomtatásra, automatikusan töröljük őket.

 

Budapest. 2018. május 22.

 

MP DEKORÁCIÓ KFT.

Molnár Péter

ügyvezető

 

 

A Webáruház magyar magánszemély tulajdonbán lévő vállalkozás. Kiskereskedelmi viszonylatban egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk, közel 5000 termékkel. Ennek köszönhetően a kiszolgálás időtartama rövid. Áraink kiállják az összehasonlítást, tegyenek próbára minket!

Mottónk: Minőség olcsó áron.

Igyekszünk a kiszolgálás, a szállítás és gyorsaság terén is megfelelni a mai kor követelményeinek. Folyamatosan bővülő termékekkel versenyképesen szeretnénk tartani webáruházunkat.

A termékek színe néhány esetben eltérhet árnyalatában a képernyőn látottaktól, mert minden monitor másképpen mutatja a színeket. Egyedi megrendelésre is gyártunk, bármilyen általunk gyártott termékből, akár más méretben, színben, vagy darabszámban. Hozott grafikából, anyagból is legyártjuk a kért terméket.

Kérném a kedves vásárlókat, figyelmesen olvassák el vásárlói tájékoztatónkat. Ha kérdésére ott nem talál megfelelő válasz forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeiken.

Újdonság webáruházunkban!!! Rövidáru, kreatív termékek, kellékek.

Vegyiáru termékeink biztonsági adatlapja letölthető a következő oldalról:

Letöltés itt!

 

Sikeres vásárlást kívánok mindenkinek.

A webáruházban leadott megrendeléseket, személyes átvétel esetében, kizárólag boltunkban (1152 Budapest, Rákos út 88) lehet átvenni. Hétfő-Péntek 9-17 óra között!!!!!!!Molnár Péter,

ügyvezető
MP Dekoráció Kft.

 

XV. kerületi vállalkozásként partnerei vagyunk az Önkormányzat által indított 60+ Levendula programnak. Üzletünkben 10% kedvezményt adunk a kártyával rendelkezők részére.

http://teruletigondozas.eszixv.hu/cikk/88/nyertes-nyertes-helyzet-molnar-peter-

 

Népszerű termékek

#
1
 

Bevásárló kosár

A kosár üres!

Termékkategóriák

AKCIÓK

Munkavédelmi, tűzvédelmi matricák

Egyéb matricák

Táblák

Rövidáru, kreatív kellékek

Papír, írószer

Dekoráció

Autó matrica

Fal dekorációk, matricák

Számítástechnika

Elektronika

Iroda higiéniai kellékek

Idegen nyelvű matricák

Ajándéktárgyak

Tetoválás