Kosár 0 termék
 

A szerződés tárgya

A rendelés leadásával az MP Dekoráció Kft. (Üzemeltető) 2144 Kerepes, Harangvirág utca 23. Adószám: 14797804-2-13, vásárlója lesz. A vásárlási szerződés tárgyát a rendelésben levő termékek képezik. A rendelés ellenértékének kiegyenlítéséig a termékek az MP Dekoráció Kft. tulajdonát képezik.
 

Bankkártyás Fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Webáruházunkban csak online bankkártyás fizetés lehetséges, helyszínen utánvételes bankkártyás fizetésre lehetőség sajnos nincs!!!
Partnerpontra történő szállítás:

Minden esetben kérem várja meg a visszaigazoló emailt vagy telefont, hogy a csomag már megérkezett a kért helyszínre, és csak azután induljon el érte!
Értesítés hiányában, csomagja nem lesz a megadott helyszínén, ebben az esetben reklamációt nem fogadunk el.

Partnerpontok adatai:

1. 1152 Budapest, Arany János utca 44. - Szántai Árnyékolástechnika

Átvétel:  Hétfő - Péntek  9.00 - 18.00 között
                 Szombat 9.00 - 13.00 között.
                    Vasárnap ZÁRVA!!!
Szántai Árnyékolástechnika száma: 06-30-950-6938 (nyitvatartási időben!)Partnerpontokon személyes vásárlás nem lehetséges, árukészlet itt nincs, csak a megrendeléseket szállítjuk a megadott címre. Partnerpontokon fizetni nem lehetséges, az ide kért megrendeléseket előre utalással vagy online bankkártyával lehet kifizetni a Barion Payment Zrt. szolgáltatón keresztül. Kérjük minden esetben várja meg a megrendelés megérkezéséről az emailt vagy telefont, és csak utána induljon a megrendelésért.

Adatvédelem

A rendelés leadása során felvett adatokat (név, cím, email, stb.) az Üzemeltető tárolja, és bizalmasan kezeli; semmilyen formában nem adja azt tovább, és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. rendelkezései szerint jár el, a hatályos GDPR szabályok szerint jár el!

Arra az esetre, ha a rendelés teljesítéséhez az Üzemeltető harmadik személyt vesz igénybe, ÖN (a felhasználó) felhatalmazza az Üzemeltetőt, hogy ezen harmadik személy részére az általa ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja (pl. a futárnak a cím).

Rendelések visszadobása

Az Üzemeltető követi a megrendelések státuszának alakulását, és a felhasználók rendelési történetét. Amennyiben egy felhasználó számos alkalommal nem vette át a rendelését, vagy más okból gyaníthatóan rosszhiszeműen jár el a Webbolt használatában, az Üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy e felhasználók rendeléseit ne, vagy csak korlátozottan teljesítse. Az Üzemeltető ilyen esetben értesítést küld döntéséről.

Vásárlási garancia

A vásárló által rendelt kiadványokra az Üzemeltető minőségi garanciát vállal. A garancia általában 1 ÉV, ettől eltérő garancia időket a termék leírásában tüntetjük fel! Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt termék nyomdailag hibás, esetleg a szállítás során megsérült, díjmentesen kicseréljük. Ehhez elég a hibás/sérült kiadványt visszaküldened a címünkre. Kérjük, hogy a blokkot, számlát vagy annak másolatát tegye be a postázott csomagba.

Amennyiben a termékből már nem található a készletünkben hibátlan példány, lehetősége van másikat választani a hibás helyett. Ha nem talál olyat, ami megfelel, visszafizetjük a hibás termék vételárát.

Amennyiben a terméket nem rendeltetés szerüen használta a garancia érvényét veszti.
Tájékoztatjuk kedves Vásárlókat, hogy az öntapadós matricákat kizárólag + 10 C° felett lehet csak felragasztani, ennél alacsonyabb hőmérsékleten a tapadás nem bíztosított, a ragasztó nem tud megtapadni rendesen a felületeken.  +12 C°alatti ragasztásnál a termékre garanciát nem áll módunkba biztosítani.
Ragasztás előtt kérjük hogy tísztítsa meg a felületet, pór-, zsír-, és szennyeződésmentes legyen. Koszos felületen nem tapad meg az öntapadó matrica. Az öntapadó matricák nagyrésze vízálló alapanyagból készül, ezeket lehet poha, nedves(vízes) pamut ronggyal tisztítani, vegyszerekkel, nitóval, alkohollal NEM:

Elállás a vásárlási szándéktól

A szerződéstől (ami a rendelés feladásakor jön létre) az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Hanghordozók (CD/MC) és filmek esetében (DVD/VHS) azonban csak akkor jogosult elállási jogot gyakorolni, ha azok gyártási hibából eredően nem élvezhetőek, nem használhatók rendeltetésszerűen. Elállás esetén az Ön által kifizetett összeget haladéktalanul(termékek árát), de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatérítjük.

Az elállásról részletesen itt olvashat:  www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/elallasijog.html

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_hu.htm

http://www.magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog.html

Egyedi személyre szabott megrendelések esetében nem élhet az elállási jogával! Tájékozódni ez ügyben a következő helyen lehet:  www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/elallasi_hianya.html

Fontos!

Elállás esetén Önnek kell viselni az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, tehát az oda- és visszaszállítás díját. Ezenkívül az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítése is Önre hárul.

Az MP Dekoráció Kft. vállalja, hogy az általa forgalmazott termékek rejtett költségeket nem tartalmaznak.A webáruházban feltüntetett árak kizárólag a termék árára értendőek, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

A szállítás a megrendelő által kért módon (futár, posta, vagy személyes átvétel) történik meg!

Az árváltozás jogát minden esetben fenntartjuk, erről tájékoztatást küldünk ki. A már megvásárolt (de nem kifizetett), továbbá a kifizetett termékekre árat nem áll jogunkban változtatni!

Webáruházunkban leadott megrendeléseket a következőképpen tudjuk szállítani:

 

Foxpost automatába  - 1 600 Ft
MPL csomagautomatába  - 1 800 Ft
Postapontra  - 2 490 Ft
MPL futárral  - 2 750 Ft
MPL futárral utánvéttel - 3 290 Ft
Posta kész borítékban - 1 600Ft. ( MAXIMÁLIS MÉRET: 20X15X2 cm !!!!, max 500 g-ig!!!)
Partnerpontra ( 1152 Bp., Arany János utca 44.) - 1 200 Ft

A feltüntetett árak maximum 5 Kg csomagig érvényesek, kivétel a postakész boríték! Ennél nehezebb csomag esetén, egyedi árat küldünk a szállításról mivel a szállítók 5 kg-tól emelik az áraikat!!!

Szállítási határidő:
A készleten lévő termékeket a megrendelést követően ( előre utalás választása esetében az összeg beérkezése után )  24-48 órán belül postázzuk, feladjuk.

 

Termékekkel kapcsolatban

A termékek színe néhány esetben eltérhet árnyalatában a képernyőn látottaktól, mert minden monitor másképpen mutatja a színeket.

Öntapadó matricáink jó minőségü vízálló alapanyagra készülnek(Polyester 50my supertack adhesive) digitális nyomással. Tiszta felületre hosszan tartó tapadás, folyamatos UV kitettség esetén előfordulhat egyes színeknél kifakulás, hosszú távon színvesztés. Nem megfelelő használat esetén a matricák garanciáját nem tudjuk vállani. Pl: koszos felületre ragasztás, vegyszeres mosás, szakítás, karcolás, gyűrés. Köszönjük a megértést.

Az írásbeli panaszt a Szolgáltatást 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig megőrzi a Szolgáltató, és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

Tájékozatjuk, hogy a panaszának elutasítása esetén panaszával hatósági vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti, az alábbi elérhetőségeken.

Szolgáltató a fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi a békéltető testületi eljárást.

Panasszal fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is:

 

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.

GPS koordináták: X 19,071     Y 47,496

Központi telefonszám: +36 1 459 4800

Faxszám: +36 1 210 4677

E-mail: nfh@nfh.hu

11.7.        Vagy területi szerveihez:

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal

Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

 

Főosztályvezető: dr. Molnár Péter

 

Cím: 4024 Debrecen, Tímár utca 17-19.

Postacím: 4002 Debrecen, Pf. 475.

Telefonszám: +36 52 533 924, Telefax: +36 52 327 753

E-mail: fogyved_eaf_debrecen@nfh.hu

 

Ügyfélszolgálat (rezsipont):

 

hétfőtől csütörtökig 8.00 – 16.00

pénteken 8.00 – 12.00

 

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság területi szerveinek listáját itt találja:

http://www.nfh.hu/teruleti

 

Panasza esetén lehetősége van békéltető testülethez fordulni, melyek elérhetőségét itt találja:

 

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500

Fax száma: (76) 501-538

Név: Mátyus Mariann

E-mail cím: bkmkik@mail.datanet.hu;

 

Baranya Megyei Békéltető Testület

Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.

Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.

Telefonszáma: (72) 507-154

Fax száma: (72) 507-152

Név: Dr. Bodnár József

E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;

 

Békés Megyei Békéltető Testület

Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775

Fax száma: (66) 324-976

Név: Dr. Bagdi László

E-mail cím: bmkik@bmkik.hu;

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870

Fax száma: (46) 501-099

Név: Dr. Tulipán Péter

E-mail cím: kalna.zsuzsa@bokik.hu;

 

Budapesti Békéltető Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefonszáma: (1) 488-2131

Fax száma: (1) 488-2186

Név: Dr. Baranovszky György

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;

 

Csongrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék

Fax száma: (62) 426-149

Név: Dékány László, Jerney Zoltán

E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu;

 

Fejér Megyei Békéltető Testület

Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Telefonszáma: (22) 510-310

Fax száma: (22) 510-312

Név: Kirst László

E-mail cím: fmkik@fmkik.hu;

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület

Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217

Fax száma: (96) 520-218

Név: Horváth László

E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu;

 

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Telefonszáma: (52) 500-749

Fax száma: (52) 500-720

Név: Dr. Hajnal Zsolt

E-mail cím: info@hbkik.hu;

 

Heves Megyei Békéltető Testület

Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.

Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.

Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék

Fax száma: (36) 323-615

Név: Pintérné Dobó Tünde

E-mail cím: tunde@hkik.hu;

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület

Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.

Telefonszáma: (56) 510-610

Fax száma: (56) 370-005

Név: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit

E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;

 

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület

Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Telefonszáma: (34) 513-010

Fax száma: (34) 316-259

Név: Dr. Rozsnyói György

E-mail cím: kemkik@kemkik.hu;

 

Nógrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a

Telefonszám: (32) 520-860

Fax száma: (32) 520-862

Név: Dr. Pongó Erik

E-mail cím: nkik@nkik.hu;

 

Pest Megyei Békéltető Testület

Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.

Telefonszáma: (1)-269-0703

Fax száma: (1)-269-0703

Név: dr. Csanádi Károly

E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu

Honlap cím: www.panaszrendezes.hu

 

Somogy Megyei Békéltető Testület

Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.

Telefonszáma: (82) 501-000

Fax száma: (82) 501-046

Név: Dr. Novák Ferenc

E-mail cím: skik@skik.hu;

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180

Fax száma: (42) 311-750

Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin

E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;

 

Tolna Megyei Békéltető Testület

Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefonszáma: (74) 411-661

Fax száma: (74) 411-456

Név: Mátyás Tibor

E-mail cím: kamara@tmkik.hu;

 

Vas Megyei Békéltető Testület

Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

Telefonszáma: (94) 312-356

Fax száma: (94) 316-936

Név: Dr. Kövesdi Zoltán

E-mail cím: pergel.bea@vmkik.hu

 

Veszprém Megyei Békéltető Testület

Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.

Telefonszáma: (88) 429-008

Fax száma: (88) 412-150

Név: Dr. Óvári László

E-mail cím: vkik@veszpremikamara.hu

 

Zala Megyei Békéltető Testület

Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.

Telefonszáma: (92) 550-513

Fax száma: (92) 550-525

Név: dr. Koczka Csaba

E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu

A  békéltető testület hatáskörébe tartozik a  fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A  békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a  fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a  felek között, ennek eredménytelensége esetén az  ügyben döntést hoz a  fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a Szolgáltató kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.

Szolgáltatót a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.


Jó vásárlást kívánunk!

MP Dekoráció Kft.